به گزارش
گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رمضانی با جمعی از شاعران كشور چندكلامی راجع به توجه بیش از پیش به «شعر كودك و نوجوان» و محتوای مذهبی و سیاسی بیان كردند.
این سخنان بهانهای شد تا پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در كلیپ صوتی «الفبای ایمان» به مرور بیانات حضرت امام خمینی و حضرت آیتالله خامنهای درباره اهمیت تربیت صحیح كودك و نوجوان بپردازد.
بخشهایی از بیانات رهبر انقلاب اسلامی در این كلیپ را میشنوید:
** بچهى شما در آغوش شما، در مدرسهى شما، در كتابخانهى كانون و جلوِ روى شماست و شما براى او فكرهايى، آيندهاى و اميدوارىاى داريد. ناگهان مشاهده مىكنيد دسترسى يك نفر كه حداقل بيگانه است - شما با اين بچه خويشاونديد، شما معلّمش، پدرش، يا مربّيش هستيد؛ ليكن او بيگانه و بىعلاقه به سرنوشت اين بچه است - به اين بچه، از راه همين كالاهاى فرهنگىِ متداول و رسانههاى گوناگون خبرى و فرهنگى، بيشتر از شماست! اين، جاى نگرانى است و امروز اين وجود دارد؛ چه من و شما بخواهيم، چه نخواهيم!
نتيجه چيست؟ اين است كه ما بايد گردشِ كار را تُندتر كنيم. ما بايد بيشتر تلاش كنيم و مىتوانيم. من اعتقاد دارم ما مىتوانيم بهتر، عينىتر، دقيقتر و سريعتر كار كنيم و نگذاريم. ما جوانان خودمان را تربيت كنيم.
سعى كنيد بچهها را با ايمان كنيد؛ ايمان به خدا، ايمان به حقيقتِ مطلق و ايمان به اسلام. اگر اين بچهها باايمان پرورش پيدا كردند و شما توانستيد بذر ايمان را در دلشان بكاريد، در آينده مىشود از آنها هر شخصيت عظيمى ساخت و براى هر كارى مناسبند.
بیانات در دیدار مسئولان كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان ۱۳۷۷/۰۲/۲۳
** يك نكتهاى كه در ضمن مطالب اين دوستان هم بود، ذهن بنده هم همواره خيلى متوجه به آن است، اين است كه ما در درجهى اول بايد به ساختن و پرداختن شكل روحى كودكانمان اهتمام بورزيم. اگر توانستيم هويت انسانى اين كودك را از آغاز كودكى شكل بدهيم و خلقياتى را در آن به وجود بياوريم، اين براى هميشه به درد خواهد خورد. عوارضى وجود دارد، معمولاً اين عوارض اخلاقيات را تحت تأثير قرار ميدهد؛ اما اگر چنانچه شخصيت كودك از آغاز ساخته شد و شكل گرفت، تأثيرات عوارض كمتر خواهد بود و عوامل كمك كننده هم در بين راه كمك خواهد كرد.
بيانات در ديدار معلمان و اساتيد دانشگاههای خراسان شمالى ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
** اين نوجوان ممكن است فردا كسى مثل امام بزرگوار ما بشود، ممكن است يك مصلح اجتماعى بشود، ممكن است يك دانشمند برجسته بشود، ممكن است يك انسان صالح و والا بشود. همهى اين استعدادها در مجموعهى نوجوانان و كودكانى كه در اختيار معلم قرار ميگيرند، وجود دارد. ما ميخواهيم اين استعداد را به فعليت برسانيم؛ ببينيد چقدر اين كار مهم است. بيشتر خطابم به عامهى مردم ماست، به قشرهاى مختلف جامعهى ماست؛ قدر معلم را بدانند، منزلت معلم را بشناسند.
بيانات در ديدار جمعی از معلمان سراسر كشور ۱۳۹۱/۰۲/۱۳
برای دریافت این کلیپ صوتی
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/