70 هزار هکتار از مزارع استان فارس به کشت ارگانيک اختصاص يافت.

به گزارش گروه اقتصادي باشگاه خبرنگاران، کارشناس محصولات ارگانيک جهاد کشاورزي فارس گفت: اين ميزان در مقايسه با پارسال 15 درصد رشد داشته است.

هاشمي با اشاره به به توليد بيش از 100 هزار تن انواع محصولات ارگانيک در فارس افزود: مرکبات، سيب، انار، خرما، انجير، گردو، گل محمدي، باريجه، زعفران، گوجه فرنگي، خيار سبز، شمام، پياز، سيب زميني، بادمجان، لوبيا سبز، کدو، باقلا، کنار پيوندي، ريشه محک، زيره و آويشن از جمله محصولات توليد شده بصورت ارگانيک و سالم  در فارس است.

کشاورزي ارگانيک مديريت توليد مناسب و از نهادهاي سنتز شده به دور است. 

اين نهاد هاي سنتز شده مانند کودهاي شيميايي ، آفت کش ها ، دارو ها، بذر اصلاح شده ژنتيکي و تابش اشعه ها است.

در اين نوع کشت کودهاي آلي و کمپوست مصرف و با آفات نيز به صورت بيولوژي مبارزه مي‌شود.
در اين روش ضمن تقويت خاک و حفظ ريزمغذي‌ها نيازي به مصرف سموم و کودهاي شيميايي نيست.

رئيس سازمان جهاد کشاورزي فارس هم کاهش هزينه‌هاي توليد را از ديگر مزاياي مثبت توليد محصول سبز خواند و گفت: کشاورزي سبز با اکولوژي نيز هماهنگ است و با تثبيت بافت خاک، حفظ چرخه آب و مواد غذايي سبب کمترين آلودگي در زمين مي‌شود.

فارس 90 درصد محصولات کشاورزي ارگانيک کشور را توليد مي کند.

فارس 46080 گواهي ارگانيک براي محصولات انجير ، خرما ، انار ، انگور ، زيره ، گل محمدي بادام ، سماق و بنه از شرکت معتبر بين المللي صدور گواهي ارگانيک گرفته است که اين ميزان بيش از 90 درصد گواهي هاي دريافت شده در کل کشور است.
انتهاي پيام/
برچسب ها: اقتصاد ، محصولات ، کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار