گوشت قرمز حاوي اسيدهاي چرب اشباع شده است و مصرف زياد آن بروز بيماري هاي قلبي- عروقي، گرفتگي عروق و ... را در پي دارد.

دكتر محمد تقي انوشه، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:
اين نوع گوشت براي كساني كه دچار بيماري هاي قلبي- عروقي، فشار خون، بيماري كليوي، نقرس و ... هستند محدوديت مصرف دارد.

وي خاطر نشان كرد: گوشت قرمز منبع آهن خوبي براي كودكان، خانم هاي باردار و شير ده كه بيماري خاصي ندارند است.

انوشه تصريح كرد: افراد مي توانند به جاي گوشت گاو از ماهي كه سرشار از امگا 3 است استفاده كنند. ماهي به دليل دارا بودن اسيدهاي چرب مي تواند جايگزين خوبي براي گوشت قرمز باشد و افراد را در برابر بيماري هاي قلبي- عروقي بيمه كند.

وي اظهار داشت: گوشت هاي سفيد، پرندگان و شكار هم از ارزش غذايي بالايي برخوردار هستند./ ح
برچسب ها: گوشت ، قلب ، امگا سه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.