شاعر کشورمان گفت: با برگزاری این جشنواره اکثر شاعران ما در تکاپو هستند که آثار این اساتید رامطالعه کنند و در مورد زندگینامه ایشان تحقیق و بررسی کنند که به این واسطه بتوانند حداقل بایک شعر کوتاه قدر شناسی خوبی از شخصیت این شخصیت های بزرگ انجام دهند .

حسنا محمد زاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن گفت : برگزاری جشنواره ها یک حرکت خوبی برای بیان تاثیراتی علمای بزرگ در دوران انقلاب اسلامی درفرهنگ و ادب و شناخت دین در جامعه ما داشتند ولی متاسفانه معرفی این شخصیت های بزرگ در جامعه ما محجور مانده است .

وی در ادامه این مطلب افزود : با برگزاری این جشنواره اکثر شاعران ما در تکاپو هستند که آثار این اساتید رامطالعه کنند و در مورد زندگینامه ایشان تحقیق و بررسی کنند که به این واسطه بتوانند حداقل بایک شعر کوتاه قدر شناسی خوبی از شخصیت این شخصیت های بزرگ انجام دهند .

این شاعر کشورمان با اشاره به اینکه چنین جشنواره ای می تواند تلنگری برای معرفی شخصیت اساتید و علما و دانشمندان باشد تصریح کرد :تا کنون خیلی از شعراه هستند که به موضوع شخصیت بزرگان پرداخته اند و جوانان ما که بااین اساتید از نزدیک آشنا نبودند و در حد کتاب ها و سخنرانی هایی که از ایشان شنیده اند با ایشان آشنایی دارند .

محمد زاده در خاتمه اظهار داشت : همین جشنواره ها می تواند یک تلنگری باشد و جوانان و اقشار دیگر جامعه را به سمت شناختن این شخصیت بزرگ سوق دهد و در این راستا هم شاهد خلق اثر خواهیم بود ./س


برچسب ها: جشنواره ، ایران ، فرهنگ ، ادب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.