به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:
این اطلاعیه با جملهای از فرمایشات حضرت امام خمینی (ره)؛ بنیانگذار انقلاب اسلامی، به شرح ذیل آغاز شده است:
« روز قدس، روز اسلام و روز حکومت اسلامی است. امام خمینی (ره)
بيترديد فلسطين پاره تن پيكره واحد امت اسلامي در جهان امروز ميباشد و واقعه شوم تشكيل رژيم نامشروع اسراييل بيش از نيم قرن است كه همچون جراحتي چركين بر قلب تپنده امت اسلام وارد آمده است و از آن خون تازه پير و جوان و زن و مرد پيوسته ميتراود تا آل صهيون در امنيت پوشالي خويش در اراضي اشغالي روزگاران را سپري كنند و اما ابتكار جاودانه بزرگ احياگر اسلام ناب محمدي (ص) حضرت روحالله (ره) در تبيين روز قدس در آخرين جمعه رمضان المبارك، بيش از 3 دهه است كه چون شهابي شب شكن خواب فرزندان سامري را آشفته مينمايد و وعده محتوم " ضربت عليهم الذله و المسكنه" مدتهاست كه تحقق يافته است.
این اطلاعیه می افزاید: امروز هجمههاي سياسي، تبليغاتي، رواني و تحريمهاي گسترده اقتصادي در مورد كانون الهامبخش بيداري اسلامي يعني ايران و ايجاد پيوندهاي مزورانه و زودگذر در ميان سران دست نشانده كشورهاي منطقه و شعلهور نمودن آتش سلفي گري براي شكستن اضلاع مقاومت، در واقع آخرين حربههاي شياطين دنياي كفر و الحاد براي ممانعت از فروپاشي نهايي رژيم عنكبوتي اسرائیل است.
امروز مسلمانان بسياري در اقصي نقاط جهان در جهاد با مزدوران و ايادي شيطان از سومالي و اردن تا ميانمار از عربستان و بحرين تا افغانستان و از آذربايجان و هند تا لبنان و حتي قلب اروپا هم درد و هم رزم جريان مقاومت در فلسطين هستند و بيشك وحدت، بصيرت و مقاومت در پرتو توكل بر قدرت لايزال الهي مومنان را در گذر از اين مرحله سرنوشت ساز تاريخي ياري خواهد نمود.
در بخش پایانی این اطلاعیه آمده است: اعضاي سازمان بسيج جامعه پزشكي با لبيك به نداي حقمدارانه خميني كبير(ره) و به تاسي از رهبر معظم انقلاب همچون گذشته در كنار ديگر اقشار غيور ملت در مراسم سرنوشت ساز روز جهانی قدس شركت نموده و از جامعه شريف پزشكي و آحاد مردم ولایتمدار استان چهارمحال و بختیاری ميخواهد همگام با ديگر انسانهاي آزاده جهان هم صدا و هم نفس در روز قدس، عزت و صلابت امت اسلام را در چشم جهانيان به منصه ظهور برسانند.
و این فرصتی است تا باری دیگر مردم روزه دار و متدین ایران اسلامی به همراه بسیجیان تمامی اقشار خصوصاً جامعه فرهیخته پزشکی استان چهارمحال و بختیاری، با روحیه ای جهادی که برگرفته از مجاهدتی خاموش به میراث مانده از ایام دلدادگی هشت سال دفاع مقدس است به مدد مردم مظلوم فلسطین آمده و با شعار های دندان شکن (مرگ بر اسرائیل) خواستار نابودی تمامی جیره خواران استکبار جهانی در منطقه خصوصا رژیم اشغالگر صهیونیستی باشند. »/س