وي برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد عازم دانشگاه لندن شد. که پس از قریب ده سال اقامت در انگلستان موفق به اخذ گواهی نامة عالی در حقوق تطبیقی و اسلامی (دانشگاه لندن( ، کارشناسی ارشد حقوق (دانشگاه لندن( ، معادل دکتری در حقوق جزا (دانشگاه لندن( و دکتری در حقوق قراردادها (دانشگاه لیورپول( شد.
در دوران اقامت در انگلستان مدتی با بخش حقوق و مطبوعاتی سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن همکاری داشته و به مدت پنج سال در فاصلة سالهای ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۵ به عنوان سرپرست دفتر خدمات حقوقی بین المللی جمهوری اسلامی ایران در لندن فعالیت میکرد و اکنون نیز عضو رسمی هیأت علمی آن دانشکده در گروه جزا و جرم شناسی در حال حاضر با رتبة استادی است. در اسفندماه ۱۳۷۳ از سوی ریاست قوة قضائیه وقت به عنوان رئیس دانشکدة علوم قضایی و خدمات اداری منصوب و مشغول به کار گشت.
در طی دوران تدریس، علاوه بر دانشگاه شهید بهشتی در دانشگاههای تهران، تربیت مدرس، امام صادق (ع)، شیراز، مفید قم و دانشکدة علوم قضایی تهران به تدریس دروس مختلف حقوق جزا و متون حقوقی در دورة کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری و در مراکزی مانند مرکز آموزش اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران به تدریس اصول حقوقی قراردادها برای مدیران دولتی و خصوصی پرداخته، به علاوه در همایشها و سمینارهای مختلف داخلی و بینالمللی مقالات گوناگونی را ارائه نموده که در مجموعة مقالات آن همایشها به چاپ رسیدهاست.