معاون مديريت باغباني سازمان جهاد كشاورزي استان مركزي گفت: استان مركزي با دارا بودن 10 هزار و 501 هكتار تاكستان، رتبه نهم توليد انگو در كشور را دارا است.

اسدي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک گفت: انگور به دو نوع دانه دار و بي دانه تقسيم مي شود. اين محصول سرشار از ویتامین های A، B و C و هم چنین دارای مقداری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر و پتاسیم است.

وي افزود:302 هزار هكتار تاكستان در كشور وجود دارد كه در اين ميان استان مركزي با دارا بودن 10 هزار و 501 هكتار تاكستان، رتبه نهم توليد انگور در كشور را داراست.

معاون مديريت باغباني سازمان جهاد كشاورزي استان مركزي گفت : عملكرد توليد انگور در هر هكتار از تاكستان هاي استان 10 تن است.

اسدي افزود: ارقام انگور تولیدي استان شامل بيدانه سفيد و قرمز، عسگري و خليلي است.

وی گفت: ميزان 70 درصد از ارقام انگور استان از نوع انگور بيدانه است و سالانه 7 هزار تن كشمش كه از فرآورده هاي توليدي انگور است در استان توليد مي شود.

همچنين در استان مركزي تعداد 4 كارخانه كشمش پاك كني در شهرستان خنداب و يك كارخانه توليد كنستانتره و آبميوه انگور در شهرستان ساوه وجود دارد.

معاون مديريت باغباني سازمان جهاد كشاورزي استان مركزي در پايان گفت: سالانه 500 تن كشمش و 70 درصد از انگور توليدي استان به استان هاي همجوار و خارج از كشور صادر مي شود./س

برچسب ها: انگور ، باغ ، استان مرکزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.