احمدرضا درستي متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: برخي از افراد از گوشت قرمز به صورت فراوان در وعدههاي غذايشان استفاده ميکنند، که در اين افراد علائمي همچون پيري زودرس و چروکيدگي در پوستشان ظاهر ميشود.
وي افزود:نبايستي در مصرف گوشت قرمز زياده روي شود زيرا منجر به افزايش کلسترول خون و در نهايت باعث بروز برخي از سرطانها ميگردد.
وي در ادامه گفت: بهترين روش براي استفاده و کبابي کردن گوشت قرمز، استفاده از کباب پز برقي است.
وي در خصوص مصرف گوشت قرمز به افراد مسني که بيماري قلبي و عروقي دارند توصيه کرد: بايستي مصرف اين نوع گوشت به صورت کنترل شده و مقدار کم باشد و زير نظر پزشک متخصص صورت گيرد.