سفره‌های افطاری مردم کردستان از تنوع غذایی زیادی برخوردار است.

به گزارش گروه استانهاي باشگاه خبرنگاران،  استان کردستان نیز مانند سایر استان‌های کشور آئین و رسوم خاصی در ماه مبارک رمضان داشته و در مقایسه با دیگر شهرهای کشور، آنچه جلوه ای خاص به آداب و نیایش‌های مردم کردستان در این ماه می دهد. 


سر سفره افطار کردها که بنشینید، پنیر ممتاز کوهستان‌هاى کردستان، شیر، عسل، گردوی تازه و انجیر پای ثابت افطاری شما هستند. بعد از آن، باید منتظر خوردن آش دوغ، ترخینه یا آش کردی باشید
 
عطر نان تازه:


کردهای کردستان، سفره های ساده و دوست داشتنی شان را با پختن نان های محلی رنگین می کنند. نان هایی مثل نان برساق و نان تاوه ای که حاصل کدبانوگری زنان کرد است.


سر سفره افطار کردها که بنشینید، پنیر ممتاز کوهستان‌هاى کردستان، شیر، عسل، گردوی تازه و انجیر پای ثابت افطاری شما هستند. بعد از آن، باید منتظر خوردن آش دوغ، ترخینه یا آش کردی باشید./ز
برچسب ها: کردستان ، افطاری ، رمضان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.