به گزارش گروه استانهاي باشگاه خبرنگاران، استان کردستان نیز مانند سایر استانهای کشور آئین و رسوم خاصی در ماه مبارک رمضان داشته و در مقایسه با دیگر شهرهای کشور، آنچه جلوه ای خاص به آداب و نیایشهای مردم کردستان در این ماه می دهد.
سر سفره افطار کردها که بنشینید، پنیر ممتاز کوهستانهاى کردستان، شیر، عسل، گردوی تازه و انجیر پای ثابت افطاری شما هستند. بعد از آن، باید منتظر خوردن آش دوغ، ترخینه یا آش کردی باشید
عطر نان تازه:
کردهای کردستان، سفره های ساده و دوست داشتنی شان را با پختن نان های محلی رنگین می کنند. نان هایی مثل نان برساق و نان تاوه ای که حاصل کدبانوگری زنان کرد است.
سر سفره افطار کردها که بنشینید، پنیر ممتاز کوهستانهاى کردستان، شیر، عسل، گردوی تازه و انجیر پای ثابت افطاری شما هستند. بعد از آن، باید منتظر خوردن آش دوغ، ترخینه یا آش کردی باشید./ز