وی بیان کرد: شرکت عمران و نوسازی اصفهان از چهار سال گذشته به عنوان یکی از مجموعههای اجرایی مسئول مدیریت شهری را در اجرای این طرح کمک و یاری رسانیده است.
مدیرعامل سازمان عمران شهرداری اصفهان اشارهای به جزئیات همکاری و چگونگی پیشرفت طرح احیای میدان امام علی (ع) کرد و گفت: این شرکت تا کنون شش قرارداد اصلی به ارزش ریالی 60 میلیارد تومان با پیمانکار اصلی این طرح یعنی شهرداری اصفهان بسته است.
وی از جمله پروژههای تکمیل و کار شده از سوی این شرکت را ساخت و تکمیل زیرگذر میدان امام علی(ع)، پارکینگ ها، محور اسکلت بندی هارونیه، تاسیسات و نازک کاری کل مجموعه این طرح عظیم اعلام کرد.
کشاورز راد از بسته شدن 400 قرارداد با پیمانکاران جزء برای انجام شش پروژه یادآور شده از سوی این شرکت خبر داد و ابراز کرد: یکی از اهداف مسئولان شرکت، کمک و یاری هر چه بهتر به مدیریت شهری به منظور بهرهبرداری هر چه سریعتر این طرح عظیم بود.
وی در ادامه از آمار و ارقام مربوط به احجام پروژه گفت و عنوان کرد: از ابتدای سال 88 تا به امروز بیش از 5 هزار و 2 مترمکعب خاکبرداری، 11هزار و 200 تن بتن ریزی، 15 هزار تن آرماتوربندی، 13 هزار و 600 مترمربع قالببندی و 2 هزار عدد شمع بصورت شمع سازهای و پلاستیکی کارشده است.
مدیرعامل سازمان عمران شهرداری اصفهان از جمله دلایل عظمت و سختی این پروژه را خاص و پیچیده بودن اجرای این طرح دانست و تصریح کرد: موقعیت خاص مکانی این میدان در مرکزیت شهر اصفهان و همراه بودن با بار ترافیکی - جمعیتی گسترده آن از جمله این پیچیدگیهای این طرح بشمار میرود.
وی در ادامه مرکزیت این میدان از لحاظ اجتماعی، اقتصادی و مذهبی شهر، عبور شریانهای اصلی تاسیساتی شهر از زیر این منطقه و قرارگیری این پروژه در محدوده بافت تاریخی شهر را از دیگر دلایل خاص بودن اجرای این طرح عنوان کرد.
کشاورز راد از ویژگیهای روند ساخت و ساز و تکمیل پروژه عظیم احیای میدان امام علی(ع) گفت و بیان کرد: سرعت بالای اجرای پروژه در حداقل زمان ممکن و آن هم با رعایت کامل استانداردهای فنی-مهندسی از نکات قابل اهمیت در این طرح بشمار میرود.
وی در پایان از انجام و اجرای روند ساخت و ساز این طرح در چهار سال گذشته
توسط سه شیفت کاری خبر داد و گفت: انجام همه فعالیتهای عمرانی از سوی
نیروی مجرب و متخصص با جدیت پیگیری میشد و حتی در ایام تعطیلات رسمی کشور
نیز این روند ادامه داشت. /ج1