"مايکل کورتيز" در مقاله اي تحت عنوان "اتحاد کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس با رژيم صهيونيستي" با اذعان به افزايش نقش و تاثيرگذاري ايران در منطقه به روابط رژيم صهيونيستي و آمريکا با کشورهاي عضو اين شورا اشاره مي کند.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از آمريکن تينکر، نويسنده با اشاره به همه گير شدن موج تحريم کالاهاي صهيونيستي در کشورهاي اروپايي بخصوص در کشور ايرلند مي افزايد "فراخوان تحريم کالاهاي رژيم صهيونيستي در کشورهاي اروپايي بخصوص در ايرلند همگاني شده است.در  رسانه هاي ارتباط جمعي کليساها و مدارس ايرلند در اين باره سخنان زيادي گفته مي شود." 
نويسنده در ادامه با اشاره به همکاري کشورهاي نفت خيز عضو شوراي همکاري خليج فارس با رژيم صهيونيستي مي افزايد "بسياري از کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس احساس مي کنند که رژيم صهيونيستي خطر اصلي عليه آنان نيست بلکه از مواضع "ضد استکباري" و "ضد صهيونيستي" جمهوري اسلامي ايران مي هراسند. آنان از تفکر شيعي که در حال همه گير شدن در تمامي منطقه است مي هراسند." 
نويسنده مقاله در ادامه با اشاره به همکاري هاي کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس و رژيم صهيونيستي مي افزايد "شوراي همکاري خليج فارس از سال 1981 و با عضويت شش کشور بحرين، کويت، عمان، قطر، امارات متحده و عربستان سعودي تشکيل شد. اين شورا پس از آن نشان داد که روابط امنيتي و پنهاني با رژيم صهيونيستي برقرار کرده است و در تصميم گيري هايش از حضور کارشناسان صهيونيست بهره مي گيرد. کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس و رژيم صهيونيستي با آمريکا روابط نزديکي دارند. اين کشورها حتي از اتخاذ موضع "ضد صهيونيستي" نيز مي هراسند و در اين مسير به صهيونيست ها وعده داده اند که با تحريم کالاهاي صهيونيستي مقابله نمايند. هيچ يک از کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس براي فلسطينيان در مبارزه شان عليه رژيم صهيونيستي هزينه نکرده اند که از جمله اين کشورها مي توان به عربستان سعودي اشاره کرد."
نويسنده در ادامه به هراس مشترک رژيم صهيونيستي و کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس از افزايش نفوذ کشورمان به عنوان يک قدرت منطقه اي اشاره مي کند و مي افزايد "رژيم صهيونيستي با مشاهده افزايش نفوذ و تاثيرگذاري جمهوري اسلامي ايران در منطقه و در ميان ملتهاي مسلمان اقدام به تاسيس سفارتخانه اي مجازي براي مردم ساکن کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس نموده است. مبتکر اين طرح "گري کورن" از مقامات رژيم صهيونيستي بوده که قرار است بزودي سفير جمهوري چک شود." 
نويسنده مقاله با اشاره به همکاري هاي تجاري و اقتصادي رژيم صهيونيستي با کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس مي افزايد "کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس همکاري هاي تجاري و اقتصادي گسترده اي با رژيم صهيونيستي داشته اند. براي مثال رژيم صهيونيستي تا سال 2000 ميلادي با کشور عمان همکاري نزديکي داشت. عمان سالهاي طولاني است که روابط خود با رژيم صهيونيستي را حفظ کرده بود با اين حال پس از آن اين روابط تضعيف شد. رژيم صهيونيستي همچنين روابط تجاري گسترده اي نيز با قطر داشته است و اين روابط تا سال 2009 ميلادي به اوج خود رسيده بود. با اين حال پس از وقوع حادثه حمله به کاروان غزه از سوي نظاميان صهيونيست روابط دو کشور رو به کدورت گذاشت. روابط رژيم صهيونيستي با مصر و اردن نيز تضعيف شده است و اين کشورها روابط رسمي ديپلماتيک با يکديگر ندارند. با اين حال بايستي اشاره کرد که رژيم آل خليفه در بحرين و زمامداران امارات متحده با مقامات رژيم صهيونيستي ديدارهاي مستقيم بسياري داشته اند. عربستان سعودي نيز در سال 2005 ميلادي وعده داده بود که تحريم کالاهاي صهيونيستي را پايان خواهد داد." 
نويسنده در ادامه با اشاره به ادامه ارتباط غير رسمي رژيم صهيونيستي با کشورهاي عضو شوراي همکار يخليج فارس مي افزايد "گرچه کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس به طور علني و رسمي با رژيم صهيونيستي ارتباطي نداشته اند اما مقامات اين کشورها با يکديگر روابط غير رسمي داشته اند. کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس نشان داده اند که هيچ يک دغدغه فلسطين و آرمانهاي ملت فلسطين را ندارند. کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس کشورهايي ضعيف هستند که از نظر داخلي نيز با بحران مواجه شده اند آنان به همين خاطر به آمريکا و رژيم صهيونيستي نزديک شده اند."     





اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار