ساعدي
متخصص تغذيه در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: مصرف چاي به
عنوان نوشيدني در زندگي ضروريست که هر فرد در روز مي تواند به اندازه چهار
تا شش ليوان چاي بنوشد.
وي عنوان کرد: مصرف چاي به صورت يخ چاي بهتر است و چاي رقيق و نسبتا کم رنگ در يک تا دو ساعت بعد از مصرف غذا توصه مي شود.
وي تصريح کرد: چاي تازه حس خستگي را از تن خارج مي کند، به طوري که چاي کهنه خستگي را افزايش مي دهد.
وي
خاطرنشان کرد: زمان ماندگاري برگ چاي در آب جوش 10 دقيقه است و بيش از 10
دقيقه موجب تلخي چاي شده که چاي پررنگ موجب مي شود آب بدن کشيده شود و بدن
کم آب تر از حالت عادي شود.
وي در پايان گفت: ولي چاي نمي تواند جايگزين آب باشد و بايد هر فرد به صورت جداگانه آب بنوشد./ع2