هنگام صرف افطار بایستی از تمامی گروه های غذایی به مقدار کافی استفاده شود زیرا بدن خواستار تمامی مواد مغذی است.

احمد رضا درستی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: افراد در ماه رمضان بایستی هنگام صرف افطار و سحری از تمامی گروه های مواد غذایی استفاده کنند زیرا بدن در این ماه نیازمند تمامی ویتامین ها، پروتئین ها و اصلاح معدنی است.

وی افزود: در ماه رمضان وعده های غذایی باید از مواد مغذی همچون سبزیجات، لبنیات، به میزان کافی استفاده شود چرا که تغذیه نامناسب تاثیرات نامناسبی در سلامت جسمانی فرد دارد.

وی در ادامه گفت: صرف سحری برای تمامی روزه داران بایستی به صورت متعادل و متنوع به خصوص نوجوانان در حد رشد قرار گیرد زیرا بسیار ضروری است.

وی عنوان کرد: افرادی که سحری نمی خورند در طول روز به خستگی بی حوصلگی زود هنگام و حتی کاهش یادگیری دچار شده بنابر این بایستی از تمامی گروه های مواد غذایی هنگام سحر استفاده شود.

وی اظهار داشت: داشتن یک برنامه صحیح غذایی در سحر و افطار برطرف شدن نیاز مندیهای بدن از جمله پروتئین ها، ویتامین ها، و اصلاح گوناگون می باشد که در حفظ سلامتی بدن نیز تاثیر بسزایی دارد./ع2

برچسب ها: افطار ، سحر ، سبزیجات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۸ ۰۷ مرداد ۱۳۹۲
خیلی جالب نیست.
آخرین اخبار