رژیم غذایی مبتلایان به دیابت باید اعتدال و تنوع در مصرف انواع مواد غذایی همراه شود تا بیمار بتواند به راحتی از زندگی عادی و بدون رنج برخوردار باشد.

مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه مبتلایان به دیابت برای داشتن زندگی عادی و بدون رنج باید اعتدال و تنوع را پایه رژیم غذایی خود قرار دهند گفت: مبتلایان به دیابت باید همچون سایر افراد از تمام گروه های غذایی از جمله چربی ها، کربوهیدارت استفاده کنند و فقط باید به میزان مصرف این مواد توجه داشته باشند.

وی در ادامه افزود: مصرف کربوهیدارت ها از جمله غلات، نان، برنج باید پایه رژیم غذایی مبتلایان به دیابت بوده و به هیچ عنوان از برنامه غذایی آنها حذف نشود چرا که هر فردی بیشترین انرژی مورد نیاز بدن را از این گروه غذایی دریافت می کند.

کیمیا گر تاکید کرد: داشتن رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به دیابت ضروری است چرا که بی توجهی در این امر موجب تبدیل شدن دیابت به یک موجود موذی می شود که می تواند جان فرد دیابتی را به خطر بیندازد./ع2

برچسب ها: رژیم ، دیابت ، بیمار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.