بستنی به دلیل قابلیت سیرکنندگی بایستی بعد از خوردن غذای اصلی مصرف شود تا به برنامه غذایی فرد لطمه وارد نشود.

سیدضیاء الدین مظهری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: بستنی سالم که به صورت پاستوریزه و کارخانه ای تهیه شده مطمئن تر بوده و قسمتی از انرژی، ویتامین و پروئتین مورد نیاز بدن تأمین می شود.

وی افزود: افرادی که زمینه چاقی دارند و یا کودکانی که به طور دائم و روزانه از بستنی استفاده می کنند بایستی در خوردن این خوراکی احتیاط کنند و مصرف آن را به حداقل برسانند.

وی در ادامه گفت: برخی از بستنی ها دارای خامه، شکلات و کالری بالایی هستند که باید در مصرف این نوع بستنی ها اعتدال رعایت شود.

وی توصیه کرد: بستنی بعد از خوردن غذای اصلی قرار گیرد زیرا این خوراکی قابلیت سیرکنندگی دارد و باعث می شود به برنامه غذایی فرد لطمه وارد شود در نتیجه بایستی زمان مصرف این خوراکی رعایت شود./ع2

برچسب ها: بستنی ، ویتامین ، شکلات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار