مصرف میوه روند سوخت و ساز قند ،چربی و پروتئین را در بدن افزایش و موجب سلامتی افراد می شود.

دکتر مرضیه آشتیانی متخصص تغذیه و داخلی در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: میوه ها، مفیدترین منابع تغذیه برای بشر بوده و گنجاندن آنها در سبد غذایی روزانه خانواده از اهمیت ویژه برخوردار است، اما تنها نکته مهم این است که هنگام مصرف میوه ها توجه کافی به چگونگی مصرف، میزان و زمان مصرف آنها داشته باشیم.

وی گفت: مصرف برخی از میوه ها، به طور همزمان برای بدن بسیار مضر است، نوشیدن مخلوط آب هویج و پرتقال موجب افزایش اسید خون و اختلال در عملکرد کبد می شود.

این متخصص خاطرنشان کرد: همچنین مصرف همزمان خربزه و لیمو با اختلال در تولید هموگلوبین خون، موجب بروز کم خونی می شود.

آشتیانی اظهار داشت: مصرف میوه هایی مانند لیمو، پرتقال، آناناس، گریپ فروت و خیار یا آب آنها بهتر است یک ساعت قبل یا یک ساعت بعد از صرف وعده غذایی صورت گیرد چون موجب کاهش کلسترول و اسید اوریک خون می شود./ع2

برچسب ها: میوه ، غذا ، لیمو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار