شهرام دولتشاهی، فوق تخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران گفت: مواد غذایی وقتی در شرایط غیربهداشتی قرار گرفته باشد موجب تغییر رنگ آنها خواهد شد.
وی عنوان کرد: تغییررنگ به ویژه در گندم ، پسته، فندق ، بادام و انواع دانه ها موجب به وجود آمدن سم آفلاکتوسین در این ماده غذایی شده و افراد مستعد سرطان معده می کند.
وی خاطر نشان کرد: استفاده از ترکیبات غذایی شور و دودی شده هم در هر رنج سنی ، شانس افراد را به سرطان معده بیشتر خواهد کرد.
وی همچنین در خصوص سرطان معده گفت: سرطان علائم مشخصی ندارد و با دردهایی در معده سیری بیش از حد ، بی اشتهایی فراوان و استفراغ دیده خواهد شد ولی در اکثر مواقع زمینه ژنتیکی دارد./ح