بیشتر مواقع بزرگ ترین مانع افراد برای رسیدن به اهداف خود، آغاز کار است. شروع کارها سخت ترین مرحله انجام کارهای مختلف است.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ بسیاری از افراد نمی توانند کاری که در فکر دارند را آغاز کنند به همین دلیل، هیچ گاه دست به هیچ کار جدیدی هم نمی زنند.
چاره چیست؟ چگونه می توان برای عملی کردن ایده ها به خود انرژی لازم را داد؟ شاید راحت ترین راه این باشد که فرد دیگری شما را مجبور کند – به طور مثال، اگر فلان کار را به فلان شکل ممکن و در فلان مدت انجام ندهی، از کار اخراج خواهی شد. اما راه دیگر این است که خودتان در خودتان انگیزه و تحرک لازم را ایجاد کنید.
با تهدید  و تحت فشار بودن نمی توان برای مدت طولانی پیشرفت کرد. سرانجام زمانی می رسد که از این وضعیت خسته می شوید و ممکن است همه چیز را رها کنید. بنابراین، برای آغاز کارها بهترین راه چیست؟
 
تشخیص و تعیین:
- مواردی که دوست دارید و
- کارهایی که می توانید با امکانات موجود انجام دهید. (کاری که در حد و اندازه خود است انجام دهید تا در صورت شکست، خیلی ضرر نکنید.)
 
چهارمین گزینه بسیار مهم است و بیشتر میان افرادی رواج دارد که نمی توانند ایده های خود را عملی کنند. بیشتر افرادی که می گویند می خواهند شغل جدیدی داشته باشند، با فرد جدیدی آشنا شوند یا رژیم بگیرند، فقط حرف می زنند و در مسیر رسیدن به اهداف خود هیچ تلاشی نمی کنند. آنها چون به شرایط کنونی خود عادت کرده اند، برایشان دشوار است از راحتی خود دست بکشند و خود را در سختی بیندازند.

اما مساله مهم این است که اگر در مسیر رسیدن به اهداف و ایده های خود قدم نگذارید و تلاش نکنید، همیشه تصور می کنید از عهده این کار بر نمی آیید. یا بهانه هایی همچون هزینه و پرخطر بودن شغل را بیان و خود را توجیه می کنید. 

اما راهکار این مشکل چیست؟

پاسخ این سوال بسیار ساده است. خطرات و هزینه های اولیه را کاهش دهید تا بتوانید وارد مسیر اهداف خود بشوید. وقتی استارت کار را زدید، باید از دیگران کمک بگیرید.

به طور مثال، با یکی از دوستان خود در مورد مشکلاتی که با آنها روبه رو هستید صحبت کنید. به طور مثال، من واقعا دوست دارم کار جدیدی شروع کنم اما فکر می کنم نمی توانم تنهایی آن را شروع کنم.

سپس با یکدیگر فهرستی از امکانات موجود - تا حد امکان بسیار دقیق و شفاف - تهیه کنید. در شغل جدید باید برای خود تعیین کنید به دنبال چه هستید. با بررسی مسایل مختلف شاید تصمیم بگیرید خودتان به تنهایی آن را انجام دهید و شرکت خود را راه اندازی کنید یا برای دیگران کار کنید.
 
برای تعیین این مسایل باید مذاکراتی داشته باشید. اما برای آغاز کار، منتظر پایان یافتن همه صحبت های خود نمانید. به یاد داشته باشید که عادت تنبلی و بی تحرکی شما باید اینجا از بین برود. 
بنابراین، پس از مکالمات اولیه جایی که تصمیم گرفتید شغل بعدی خود را با کمپانی دیگری آغاز کنید، سعی کنید شرکت های مناسب ایده های خود را پیدا و با افرادی که مسوول هستند صحبت های ابتدایی را آغاز کنید.
 
در ملاقات بعدی، شما و دوستتان فهرستی از کمپانی ها و شرکت هایی را خواهید داشت که ممکن است شما را استخدام کنند.

در این مرحله باید برای خود ضرب الاجل تعیین کنید. به طور مثال یک هفته به خود زمان بدهید. سپس گزارش کارهایی که انجام داده اید را به دوست خود بدهید. یا توضیح دهید که چرا و به چه دلیلی هیچ کار مفیدی انجام نداده اید.  

آیا خودتان به تنهای نمی توانید برای خود ضرب الاجل تعیین کنید؟ هم بله، هم خیر. بله برای اینکه شاید سنگی در تاریکی باشد. خیر برای اینکه خودتان هم می دانید احتمالا بدون فشار دیگران هیچ حرکتی نخواهید کرد.

فرض را بر این بگذاریم که هیچ کاری برای محقق شدن اهداف خود انجام نمی دهید. در ملاقات بعدی با دوست خود باید دلیل آن را برای دوست خود توضیح دهید. مثلا شاید بیمار بوده اید و استراحت می کرده اید. یا شاید کاری انجام نداده اید زیرا تصور می کنید تلفن زدن به شرکت ها و تقاضای کار از آنها کمی برایتان سخت و ناراحت کننده است.

اگر این طور است، باید با همفکری دوست خود کارها را کوچک تر و آسان تر کنید.  به طور مثال، از طریق دوستان و آشنایان به شرکت های مرتبط معرفی شوید. در این حالت نیازی به تماس گرفتن با شرکت ها یا ارسال رزومه نیست.

همه حرف اینجا است که باید سخت ترین مرحله، یعنی آغاز یک کار جدید را تحمل کنید تا بتوانید در مسیر موفقیت های خود قرار بگیرید.
 
 
منبع: برترين ها
برچسب ها: خلاقیت ، موفق ، اهداف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار