در انتهاي غذا و براي هضم راحت از شربت بالنگ يا مرباي به ،‌ به مقدار دو قاشق استفاده كنيد.

محمد بقايي، متخصص طب ايران در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: در انتهاي غذا، از مرباي بالنگ يا مرباي به، به مقدار دو قاشق ميل كنيد.

وي افزود: غذا بايد كاملا جويده شود، همچنين زود هضم باشد.

اين متخصص طب ايراني اظهار داشت: در صورت نياز 2 جرعه آب مصرف شود./ع2

برچسب ها: شربت ، بالنگ ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار