به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز ،حسین زاده در جلسه مشترک با معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان ضمن معرفی وظایف و خدمات این ادراه کل افزود: با توجه به برون سپاری خدمات کلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از مدیریت های مخابرات و اپراتور های همراه، عمده وظایف این اداره کل در بعد نظارتی و حاکمیتی می باشد.
وی ادامه داد: این اداره کل به دنبال شناسایی آسیب ها و نقاط ضعف فناوری های ارتباطی استان با بهره گیری از پژوهشگران و متخصصان برای مرتفع ساختن مشکلات و موانع زیر ساختی این حوزه است.
وی با بیان اینکه فناوری های ارتباطات به عنوان یک تکنولوژی جدید محسوب می شود که می تواند آسیب های مختلفی را به دنبال داشته باشد تاکید کرد: در تلاش هستیم با شناسایی و آگاهی بخشی به مردم به ارائه خدمات ICT بپردازیم.
حسین زاده یادآور شد: جهاد دانشگاهی به عنوان نهاد موثر و تاثیر گذار در عرصه های مختلف می تواند همکاری های خوبی با این ادراه کل جهت دستیابی به اهداف ذکر شده انجام دهد.
وی ادامه داد: مرکز افکار سنجی این نهاد می تواند در بررسی دیدگاه ها و نگرش شهروندان در خصوص میزان ضریب نفوذ وسایل ارتباطی و فناوری های ارتباطی استان، نگرش ها و ودیدگاه های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی مردم در این باره، اگاهی بخشی به مردم در خصوص خدمات فناوری ارتباطات ، بررسی و ارزیابی خدمات اپراتور های همراه ، پست بانک با این ادراه کل همکاری بکند.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان نیز در این جلسه با اشاره به بخشهای مختلف حوزه فرهنگی در جهاد دانشگاهی گفت: جهادددانشگاهی از سال های گذشته همواره سعی کرده است از موازی کاری پرهیز کند و با راه اندازی و توسعه دفاتر تخصصی همچون ایسنا، ایسپا، ایکنا، مرکز فعالیت های قرآنی، مرکز گردشگری و مرکز امام و انقلاب سعی کرده است در حوزه فرهنگی و دانشگاه ها حضور موثر داشته باشد.
خسرو کنعانی اظهار داشت: جهاد دانشگاهی با بهره گیری از نیروی جوان و دانشجویان مستعد همواره تلاش کرده است به عنوان یک نهاد انقلابی نقش خود را در مسائل فرهنگی به نحو احسن ایفا کند به طوریکه فعالیت های چشم گیر این نهاد در طول سال های گذشته گواه این مدعاست.
وی با اشاره به توانمندی های معاونت فرهنگی در اجرای طرح های مختلف نظر سنجی و افکار سنجی ادامه داد: مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران وابسته به معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی در طول 12 سال فعالیت خود بیش از 250 طرح کارفرمایی و خویش فرمایی در گستره ملی، منطقه ای و استانی انجام داده است که بسیاری از این طرح ها جزو طرح های شاخص اجرا شده در کشور می باشد.
وی با اعلام آمادگی این مرکز برای انجام کارهای تحقیقاتی و نیاز سنجی در برنامه های اداره کل فناوری اطلاعات افزود: در بسیاری از زمینه ها از جمله بررسی و ارزیابی ضریب نفوذ فناوری اطلاعاتی و ارتباطی و آسیب های و تهدیدات این حوزه می توان شاهد همکاری های موفق بین مرکز افکار سنجی جهاد دانشگاهی استان و این اداره کل بود.
مدیر مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران (ایسپا) شعبه آذربایجانشرقی نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از عملکرد مرکز افکارسنجی اظهار داشت: این مرکز در طول فعالیت خود همواره تمام تلاش خود را برای جلب رضایت کارفرمایان در اجرای پروژه های مشترک به کار بسته است و امروزه اعتماد کلیه ادارات سازمان ها، به نتایج نظر سنجی و افکار سنجی این مرکز شاهد این گفته است.
خدیجه جعفری افزود: این مرکز با ساماندهی و راه اندازی کانون پرسشگران و داده پردازان و اجرای کارگاه های مختلف آموزشی برای اعضا به دنبال ارتقای سطح کمی و کیفی اجرای طرح ها است.
وی ادامه داد: با جرات می توان گفت در حال حاضر مرکز افکار سنجی دانشجویان به لحاظ کیفیت انجام طرح ها و همچنین به لحاظ گستردگی دفاتر و شعبات در کل کشور یکی از معتبر ترین مراکز افکارسنجی می باشد که در طول سال های فعالیت خود کارنامه بسیار خوبی از خود به جا گذاشته است.
جعفری با بیان اینکه مرکز افکار سنجی شعبه تبریز با بهره گیری از اساتید ودانشجویان مقاطع مختلف دانشگاه های استان در اجرای پروژه های تحقیقاتی و نظر سنجی ضمن شناسایی نقاط ضعف و قوت سازمان ها می تواند نسبت به ارائه پیشنهادات برای بهبود روند کاری و اجرایی سازمان ها موثر باشد.
گفتنی است :در پایان این جلسه مقرر شد تفاهم نامه ای بین جهاد دانشگاهی و اداره کل فناوری استان منعقد و زمینه برای همکاری های بیشتر جهاد دانشگاهی واحد آذربایجانشرقی و اداره کل فناوری اطلاعات استان بررسی شود/س