به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ كارشناس تغذيه واحد بهبود تغذيه مركز بهداشت استان يزد، پرخوری در افطار را يكي از عادات غلط غذايي در ماه مبارك رمضان عنوان كرد و توصيه كرد: در وعدههای سحر و افطار از پرخوری اجتناب شود و تا حد امکان به جای مصرف انواع شیرینیها مثل زولبیا و بامیه که فقط حاوی انرژی و فاقد مواد مغذی (ویتامینها و مواد معدنی) هستند، از مواد غذایی طبیعی شیرین مثل خرما، کشمش و انواع میوه استفاده شود.
وي اظهاركرد: افراط در مصرف انواع شیرینی به هنگام افطار چاقی و اضافه وزن را به دنبال دارد.
حاجي ميرزا مصرف آب زیاد را از ديگر عادات غذايي غلط دانست و تصريح كرد: مصرف آب زیاد به هنگام صرف افطار سبب اختلال در هضم مواد غذایی میشود.
اين كارشناس تغذيه همچنين متذكرشد: بعد از صرف سحری نیز بســـیاری از افراد از بیــــم تشنــــگی در طول روز به مقدار فراوان آب مینوشند که عادت صحیح غذایی نیست.