فيبر بتاگلوكن بلغور جو موجب كاهش كلسترول بد در افراد مبتلا به چربي خون مي‌شود.

دكتر مرضيه آشتياني متخصص تغذيه و داخلي در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف بلغور جو با كاهش كلسترول LDL (بد) خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي را كاهش مي‌دهد.

وي افزود: همچنين فيبر بالاي جو موجب پيشگيري از ابتلاي افراد به ديابت نوع دو مي‌شود.

اين متخصص اظهار داشت: سلينيم جو همراه با ويتامين E مثل آنتي اكسيدان در بدن عمل كرده و موجب تقويت سيستم ايمني بدن مي‌شود.

آشتياني تصريح كرد: همچنين سلينيم جو در كاهش علائم آسم سودمند و براي اصلاح DNA مفيد بوده كه باعث كاهش سرطان بويژه سرطان قولون مي‌شود.

وي خاطر نشان كرد: زناني كه قبل از دوران يائسگي روزانه حداقل 13 گرم بلغور جو مصرف مي‌كنند در مقايسه با زنان ديگر خطر بروز سرطان سينه در آنان 41 درصد كاهش مي‌يابد./ع2
برچسب ها: بلغور ، کلسترول ، بدن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار