در سه ماهه نخست امسال تولید گوشت مرغ آماده طبخ مازندران 24 درصد رشد داشت

 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی با بیان این خبر در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: در سه ماهه نخست امسال بیش از 55هزار و700 تن گوشت مرغ آماده طبخ در واحدهای مرغداری مازندران تولید و به بازار عرضه شد

نگهدارافزود:این میزان در مقایسه با پارسال 24 درصد رشد داشت.

وی تصریح کرد:حدود تن از ت18 هزار و700 تن از این تولید در استان مصرف و بقیه نیزبه دیگر استان ها ارسال شد

اوبا بیان اینکه تولید جوجه یکروزه گوشتی مازندران نیز با 65/21 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل به بیش از 9/73 میلیون قطعه رسید گفت: افزایش 24 درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری علت افزایش تولید گوشت مرغ است./س

برچسب ها: رشد ، مرغ ، طبخ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.