به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، احمدرضا لاهیجان زاده اظهار کرد: پدیده گرد و غبار که امروز شهرهای خوزستان را تحت تاثیر خود قرار داده است در برخی شهرهای استان به مرز خطرناک رسیده است.
وی میزان غلظت گرد و غبار امروز را به ترتیب در شهرستان های شوش 370 ، آبادان 359 و اهواز347 میکرو گرم بر متر مکعب اعلام کرد و گفت: وضع این شهرهای به گونه ای است که باید وضع خطرناک در آنها اعلام کرد و از مردم انتظار داریم در عبور و مرور خود جانب احتیاط را در نظر بگیرند و از بیرون رفتن های غیرضروری خودداری کنند.
لاهیجان زاده افزود: این شرایط به علت گرد و غبار شدید از کشور عراق در برخی از شهرهای استان آغاز شده است و تا اواخر وقت فردا دارد.
حد مجاز وجود ریزگردها در هوای پاک و سالم حدود 150 میکروگرم بر متر مکعب است.
در این وضعیت افرادی که مبتلا به بیماریهای قلبی یا ریوی هستند و افراد مسن و کودکان باید در خانه باقی بمانند و فعالیت های فیزیکی خود را به حداقل برسانند ./س