به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی فارس با اشاره به تولید 52 تن گوشت شتر مرغ در فارس در سال جدید گفت : امسال پیشبینی می شود این میزان به 2 برابر افزایش پیدا کند.
صادقی میزان تولید گوشت شتر مرغ در سال گذشته را 39 تن اعلام کرد و افزود: 3 هزار قطعه شتر مرغ مولد ، پرواری و گوشتی در9 واحد پرورش دهنده فارس نگهداری می شوند.
گوشت شتر مرغ چربی ، کلسترول و سدیم کمتر و ارزش غذایی بالایی نسبت به گوشت قرمز دارد و مصرف آن برای افرادی که بیماریهای قلبی و فشار خون دارند توصیه میشود.
فارس از تولیدکنندگان مهم شتر مرغ در کشور است./س