استفاده از انواع غذاها همچون ساير روزهاي سال و حفظ تعادل در ميزان مصرف مواد غذايي موجب حفظ سلامت دستگاه گوارش روزه داران خواهد شد.

حسين عزيزي، متخصص تغذيه و عضو هيئت علمي دانشگاه تربيت مدرس در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران بر ضرورت استفاده از انواع مواد غذايي در وعده افطاري و سحر روزه داران تأكيد كرد و گفت: روزه داران براي حفظ سلامت دستگاه گوارشي خود بايد حفظ تعادل در مصرف مواد غذايي در وعده افطاري و سحر را مدنظر داشته باشند.

وي در ادامه افزود: رعايت استفاده از غذاهاي متنوع همچون ساير روزهاي سال براي روزه داران ضروري است چرا كه در اين صورت اين افراد بعد از اتمام ماه مبارك رمضان نيز با اختلالات گوارشي روبرو نخواهند شد.

عزيزي تصريح كرد: زياده روي در مصرف غذا در وعده افطاري و سحري و مصرف بيش از حد چربي ها موجب اختلالات گوارشي در روزه داران خواهد شد./ع2

برچسب ها: گوارش ، افطار ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار