به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، سرهنگ ماشاءالله صادقی، با اشاره به اینکه 180 هزار معتاد در استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: از این تعداد حدود 16 هزار نفر زن هستند.
وی با تاکید بر اینکه ما از اوایل سال 90 شاهد افزایش اعتیاد در زنان بودهایم، بیان کرد: بیشتر آنان به مواد روانگردان و شیشه اعتیاد دارند.
صادقی با اشاره به کاهش آمار اعتیاد در سطح کشور، افزود: با این حال آمار اعتیاد زنان با 6 درصد افزایش از سه درصد به 9 درصد رسیده است.
وی به تبلیغات دشمن در ماهوارهها برای گرایش جوانان به اعتیاد اشاره و تصریح کرد: مکانهای پرخطرتر از جمله آرایشگاههای زنان و داروهای لاغری در ترغیب زنان به اعتیاد تاثیرگذار بوده است.
نوجوانی پرخطرترین سن مصرف مواد مخدر است
جانشین دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اظهارکرد: سنین نوجوانی مخصوصا 15 تا 18 سال به دلیل کنجکاوی و دقت نوجوانان، پرخطرترین سن ابتلا به مصرف مواد مخدر است.
صادقی با تاکید بر اینکه از مسوولان و مدیران در هر بخش انتظار میرود مبارزه با مواد مخدر را اولویت کاری خود قرار دهند، گفت: مسوولان به این امر به عنوان وظیفه قانونی و شرعی توجه داشته باشند و به تبع آن کارمندان نیز تاثیر میپذیرند و مردم نیز همیشه در این زمینه همراه بودهاند.
جمعآوری معتادان پرخطر ادامه دارد
وی خاطرنشان کرد: طرح جمعآوری معتادان کارتنخواب با دستور استاندار و فرمانده انتظامی استان ادامه خواهد داشت و اعتبارات خوبی برای آن پیشبینی شده است.