دکتر حسنی مدير گروه بهداشت محيط حرفه اي دانشگاه علوم پزشكي مشهد در
گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: مراکز غیر مجاز تهیه زولبیا و بامیه از روغن سوخته در تهیه آنها استفاده می کنند این امر باعث باعث ايجاد سم مهلك آكريلاميد شده و خطر ابتلا به سرطان را به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه رنگ تيره و قهوه اي زولبيا و باميه نشان دهنده استفاده از روغن سوخته. در تهيه آنها است گفت: روزه داران باید زولبيا و باميه را از مراكز مجاز تهيه كنند.
مدیرگروه بهداشت محیط حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: استفاده از رنگ هاي غيرمجاز و شيميايي در تهيه زولبيا و باميه تخلف دیگری است که مراکز غیر مجاز تهیه زولبیا و بامیه انجام می دهند.
حسنی با بیان اینکه زولبيا و باميه بايد در جاي خشك و خنك نگهداري شده و جعبه آن داراي پروانه ساخت و مشخصات بهداشتي باشد عنوان کرد: براي بررسي احتمال استفاده از رنگ هاي غير مجاز در تهيه زولبيا و باميه هاي تهيه شده نمونه گيري به عمل مي آيد./س