به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
نصرت اله سپهر گفت:به دلیل اینکه صنایع دستی و هنرهای سنتی قابلیت عرضه بالا و با کیفیت را با امکانات محدود و مواد اولیه کم و در دسترس را دارا می باشد به راحتی می توان تولیدات آن در دسترسی همگان قرار داد.وی افزود:این عوامل رفته رفته جایگاه خود را میان اقشار مختلف مردم بدست آورده زیرا هنرهای سنتی و صنایع دستی به واقع بخش عظیمی از نهاد هویت و فرهنگ و تبلور عینی از شاخصه های مثبت جامعه می باشد که ریشه های عمیق در اعتقادات و باورها دارد.
سپهر تصریح کرد:حفظ و احیاء و توسعه و ترویج این هنر یکی از وظایف بارز اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای هنرمندان تولید کننده بخشی از این وظایف است.
معاونت هنرهای سنتی و صنایع دستی استان کرمانشاه اعلام کرد: از ابتدای سال 92 یعنی در سه ماهه اول سال جاری 440 فقره انواع مجوز صنایع دستی در استان کرمانشاه برای صنعتگران و هنرمندان صادر شده است.
سپهر با بیان مطلب فوق گفت: این مجوزها شامل 420 فقره کارت شناسایی 18 فقره پروانه تولید در حدود 40 رشته صنایع دستی برای هنرمندان و صنعتگران فعال کرمانشاهی در رشته های معرق، منبت، سرمه دوزی، گل دوزی، نقاشی روی شیشه، گلیم بافی، گیوه بافی، جسام چوبی، قلاب بافی، تراش سنگ، ساز سنتی، حکاکی، موج بافی، چیغ بافی، سراجی سنتی، نمد مالی، زیور آلات سنتی و ... صادر گردیده که این هنرمندان در رشته های فوق الذکر مشغول فعالیت و کار تولیدی برای بازار و خریداران داخل و خارج کشور می باشند./س