رئيس مشاوره گل و گياه شهرداري منطقه 3 از همكاري اين مركز با دانشگاهها خبر داد.

خدادادي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران با اعلام اين خبر افزود: به منظور پرورش استعداد هاي دانشجويان و حمايت آنها و با ارائه تجهيزاتي همچون آزمايشگاه و گلخانه و كارشناسان مجرب به همكاري با آنها پرداخته ايم.
وي در ادامه تصريح كرد: بالغ بر 14 نفر از دانشجويان دانشگاههاي پيام نور البرز و دانشگاه علمي كاربردي تالارهاي پذيرايي، كارورزي خود را در اين مركز گذرانده و با استفاده از تجهيزات آزمايشگاه و گلخانه تحقيقات خود را كامل مي كنند.
خدادادي با اشاره به عنوان هاي كارورزي ها اظهار داشت: تاثير با گاس نيشكر و اسيد هيوليك در گل اطلسي و گل جعفري، آزاليا و آهاري، شرايط و تنش گلخانه، محيط هاي كشتي، تاثير محيط هاي كشتي بر روي پياز لاله، رشد و باردهي، تاثير تنش محيط بر رشد و عمر گياهان رز، مديريت گلخانه، تاثير كودهاي نانو بر چنار براي جلوگيري از پيري زود هنگام چنار از جمله عناوين كارورزي هاي در حال انجام دانشجويان است.
وي خاطر نشان كرد:در اتمام دوره كارورزي از دانشجويان تقاضا مي شود تحقيقات خود را در اختيار اين مركز قرار دهند تا به بهبود وضعيت گل و گياه در سطح منطقه بپردازيم./ل
برچسب ها: مشاوره ، گل ، دانشگاه ، گلخانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار