
محمدرضا عباس زاده، آموزش، مطالعات نظري، انتقادي، بين رشته اي، قانون گذاري و وضع استانداردها، فناوري اطلاعات، ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه و نيازهاي روز رشته و حرفه حسابداري را از محورهاي اين همايش اعلام کرد.
وي ادامه داد: دراين همايش ضمن گردهمايي اساتيد، پژوهشگران، دانشجويان، سازمان ها و نهادهاي حرفه اي اين رشته در زمينه نيازها و ضروريات حرفه حسابداري بحث و تبادل نظر مي شود.
عباس زاده اظهار کرد : باتوجه به شرايط کنوني اقتصاد کشور و نقش و جايگاه حرفه و رشته حسابداري و حسابرسي در سند چشم انداز 20 ساله، دانشگاه فردوسي براي دومين بار نسبت به برگزاري اين کنفرانس اقدام نموده است.
این همايش ۱۷ و ۱۸ مهر ماه با حضور 800 نفر از اساتيد، دانشجويان و متخصصين رشته حسابداري از سراسر کشور در دانشگاه فردوسي مشهد برگزار مي شود