علی پیرمرادی در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه اظهار داشت: سال گذشته بیش از یک هزار و 337 فقره پرونده تخریب و تصرف در بخش مرتع، 38 فقره در بخش جنگل تشکیل و به محاکم قضایی برای سیر مراحل اجرایی ارجاع شده است.
وی افزود: در راستای پیشگیری از تصرف و تجاوز به عرصههای ملی نیز بیش از 270 فقره پرونده تشکیل شده است.
پیرمرادی با بیان اینکه در حال حاضر در سطح 17 شهرستان استان آذربایجان غربی ادارات حقوقی مستقر هستند و کار ارجاع پروندههای تخریب یا تصرف را به شدت پیگیری میکنند، تصریح کرد: این در حالی است که نیروهای یگان حفاظت نیز به این موضوع در سالهای گذشته افزوده شده و گشت و مراقبت از عرصههای ملی چند برابر افزایش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به حجم گسترده عرصههای منابع طبیعی به طوری که بیش از 2 میلیون و 700 هزار هکتار بوده و لزوم گشت، مراقبت و حفاظت از عرصههای منابع طبیعی، موضوع نیروی انسانی یکی از مهمترین عوامل موثر در حفاظت است که با برنامهریزیهای انجام شده با جذب نیروهای جدید این موضوع در آینده نزدیک مرتفع خواهد شد.
پیرمرادی با بیان اینکه تسریع در رسیدگی به پروندههای منابع طبیعی در محاکم قضایی از اولویتهای کاری باید باشد، افزود: با رایزنیهای انجام شده با ریاست دادستانی ارومیه مقرر گردیده پروندههای مفتوحه منابع طبیعی با اشخاصی که در عرصههای منابع طبیعی تخریب یا تصرف داشتهاند در اسرع وقت رسیدگی و به سرانجام برسند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی اعلام کرد: طی بررسیهای انجام شده در یکی از شهرستانهای ارومیه و با مراجعه به دادگاه آن شهرستان موارد و پروندههای به تعویق افتاده بررسی شد که نتیجه این بررسی حاکی از عملکرد خوب و به موقع نیروهای منابع طبیعی بوده است.
وی اضافه کرد: با توجه به گذشت زمان و کمبود نیروهای تخصصی در بخش امور حقوقی بعضی از پروندهها ناخواسته دچار مرور زمان شدهاند که با جلسهای مبسوط در این خصوص مقرر شد از این پس چنین پروندههای که نیاز به پیگیری کارشناسان حقوقی را دارد از طریق اداره کل پیگیری شده تا این گونه پروندهها دچار مرور زمان نشوند./س