کاظمیان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، دلیل مصرف کم سموم در محصولات را دیم بودن 70 درصدی مزارع استان عنوان کرد.
پارسال از160هکتار سطح زیر کشت محصولات کشاورزی استان 5 هزار و 522 تن محصول پاک تولید شد.
وی افزود:امسال کشاورزانی که اعلام آمادگی کردند و محصولاتشان در کنترل کلینیک گیاه پزشکی قرار دارد ،10 برابر افزایش یافت.
سیب زمینی،برنج،پیاز،انار و سیب،انگور وکشمش،پسته و گندم از محصولات پاک تولیدی خراسان شمالی است.
مدیرحفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: امسال پورتال محصولات پاک در جهاد کشاورزی راه اندازی شدهتا تولید کنندگان محصولات پاک، مشخصات خود و محصول را در آن ثبت کنند تا ارتباطات ملی و فراملی از این طریق فراهم شود.
میانگین سالانه ی استفاده جهانی سموم در مزارع کشاورزی 910گرم ماده مؤثره در هکتار است./س