شاید خیلی ها به مصرف این شیرینی سنتی مخصوص ماه رمضان علاقه مند باشند، ما در این گزارش موارد مصرف این شیرینی را ارائه داده ایم.

سوسن پارسای، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه مصرف زولبیا و بامیه به عنوان یک شیرینی سنتی ماه رمضان است گفت: اما برخی از افراد تصور می کنند باید از این شیرینی کیلو کیلو استفاده کنند.

وی در ادامه گفت: زولبیا و بامیه هم مثل هر دسر دیگری برای افرادی که وزن کمی دارند مناسب است و برای افرادی که وزن بالایی دارند هر از گاهی به اندازه یک تا دو دانه و نه به تعداد زیاد مناسب است.

وی با اشاره به اینکه منع مصرف این شیرینی فقط در افراد دیابتی و انسولینی است تصریح کرد: زولبیا و بامیه از موادی هستند که قند را خیلی سریع به بدن می رسانند.

وی همچنین اظهار داشت: بهداشتی بودن تولید این شیرینی به علت طبخ زیاد در روغن بسیار مهم است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: از زولبیا و بامیه به عنوان دسر برای افراد که وزن کم دارند و یا افرادی که تازه شروع به روزه گرفتن کرده اند استفاده کنید./ح

برچسب ها: زولبیا ، قند ، دسر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.