بارگاه شاه ابوالقاسم:
در سمت راست جاده دزفول، شوشتر به مسافت حدود 12 کیلومتر یک جاده فرعی از جاده اصلی جدا میشود که با گذشتن از کرانه مسیر رودخانه خشک و آبادی کوچکی که بقعه «پیر یاد غیب» در آن قرار دارد، به آبادی بزرگی با قلعه و باغها میرسد. این آبادی شاه آباد نام دارد و در شمال شرقی آن بقعه شابوالقاسم واقع است که آنرا پیر شابوالقاسم هم مینامند. گنبد بلند مضرس سفید رنگ و جلال عمارت بقعه از دور جلوهگر است.
اطراف بقعه قبرستان وسیعی است که آکنده از قبور قدیمی و مقابر جدید میباشد و اطراف قبرستان زمینهای زراعی، برنج کاری و درختان کنار بر آنها سایه گستر است. بنا به اظهار مردم محل حدود 20 الی 25 سال قبل کتیبهای بر روی دیوار گنبد به خط عربی قدیم وجود داشته و در آن اسم یقعوب لیث سردار بزرگ و نخستین شهریار ایرانی پس از اسلام بالصراحه نوشته بود. با اینکه اهالی اطراف، این گنبد را امامزاده شاه ابوالقاسم میگویند، باز به احتمال بسیار قوی، این بنا همان مدفن یعقوب لیث صفاری است .
بقعه جابر بن عبدالله انصاری:
این بقعه در جاده شوش، نزدیک پل حمید آباد و در میان درختان سرسبز و با صفا قرار گرفته است. این بقعه، مدفن نوه ارشد جابربن عبدالله انصاری صحابی بزرگ پیامبر، میباشد و به نام جدّ خویش نامیده شده است. وی جد خاندان انصاری دزفولی است و به جابر صغیر معروف است.
گرچه بقعه جابربن عبدالله انصاری قدیمی است؛ ولی اخیراً تعمیراتی در آن انجام گرفته است.