شهریار حسنزاده در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه اظهار داشت: شمس تبریزی به عنوان یکی از ارکان شناخته شده عرفان اسلامی در جهان اسلام توانست مولانای بزرگ را وارد وادی عرفان کند.
وی توجه جهانیان به مزار شمس تبریزی را با توجه به فعالیتهای بنیاد شمس تبریزی و مسئولین شهرستان خوی با برگزاری کنگرههای بینالمللی از سال 86 ستودنی عنوان کرد و افزود: مردم تشنه عرفان در جهان؛ با اثبات وجود مزار شمس تبریزی در خوی هر ساله با حضور در محل مزار وی با عرفان ناب اسلامی آشنا میشوند.
این عضو هیئت علمی دانشگاه؛ برگزاری کنگرههای علمی برای واکاوی اندیشه های شمس و مولانا را مهم ارزیابی کرد و گفت: کنگرهها و همایشهای بینالمللی ـ پژوهشی در شناساندن عمق اندیشه این دو شخصیت برجسته اسلامی نقش بیشتری خواهد داشت، که باید ادامه داشته باشد.
تولیت بارگاه شمس تبریزی با اشاره به تشکیل این تولیت با عضویت حضور مسئولین استانی و شهرستان، گفت: با اینکه تشکیل تولیت مزار شمس تبریزی قدمی مثبت برای پیشبرد اهداف این مزار و شروع به ساخت آرمگاه در خور شأن شمس را میتوانست باعث شود، اما این تولیت هنوز کار خود را نتوانسته شروع کند.
حسنزاده با انتقاد از وعدههای برخی از مسئولین برای دادن امکانات و دفتر برای این تولیت، تصریح کرد: با وجود وعدههای داده شده تاکنون هیچگونه دفتر و امکانات اولیه برای مستقر شدن در این تولیت در اختیار ما قرار نگرفته است.
گفتنی است سال گذشته اساسنامه تولیت بارگاه شمس تبریزی در 56 ماده و 13 تبصره به امضای استاندار، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری آذربایجان غربی، رئیس شورای شهر و شهردار خوی، امام جمعه خوی، فرماندار خوی و مدیرعامل مقبره شمس تبریزی رسیده بود و در آخرین جلسه شورای اداری سال 91 دکتر شهریار حسنزاده به عنوان رئیس این نهاد توسط فرماندار شهرستان خوی به عنوان مدیر عامل آن انتخاب شد./س