میوه های زرد، نارنجی، صورتی با ویتامین های مختلف کاهنده سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی است.

نیاز محمد زاده هنرور، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت: میوه ها از جمله گروههای غذایی بسیار مفید و تأمین کننده سلامت افراد است که توجه به مصرف میوه از انواع و رنگهای مختلف می تواند تأمین کننده بیماری از نیازهای روزمره افراد در تمام گروههای سنی باشد. 

وی عنوان کرد: توجه به مصرف میوه هایی که رنگ های نارنجی، زرد و صورتی دارند بسیار توصیه می شوند چرا که این میوه ها حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام کاروتنوئیدها می باشند. 

وی تصریح کرد: کاروتنوئیدها ترکیباتی با خواص آنتی اکسیدانی کاهنده سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی است و به حفظ و بازسازی ماده ژنتیکی بدن کمک کرده و در کاهش بیماریهای چشمی بسیار مؤثرند./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار