مهندس مقداد محمودی دبیر شورای اطلاع رسانی دانشگاه پیام نور در گفتگو با
خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: کیفی سازی رشته های فنی مهندسی یکی از مهم ترین برنامه های دانشگاه پیام نور پس از دایر کردن این رشته ها بوده است تا به این نحو به نیاز دانشجویان دانشگاه پاسخ دهد.
وی افزود: در حال حاضر چندین مجتمع تحقیقاتی و پژوهشی در واحدها و مراکز دانشگاه پیام نور راه اندازی شده و مجتمع تحقیقاتی پژوهشی شهید احمدی روشن به مساحت ۲۹۵۰ مترمربع با ظرفیت ۳۶۰ دانشجو و ۱۸ آزمایشگاه با محوریت رشته های مهندسی شیمی ، مهندسی نفت ، مهندسی عمران ، مهندسی مکانیک ، مهندسی پلیمر، مهندسی نقشه برداری، مهندسی صنایع، مهندسی الکترونیک ، مهندسی برق و مهندسی رنگ نیز در راستای این هدف راه اندازی شد.
وی تصریح کرد:: راه اندازی مجتمع های پژوهشی – تحقیقاتی متعدد در دانشگاه پیام نور نشان دهنده این است که تجهیز و کیفی سازی رشته های فنی و مهندسی دغدغه اصلی مسئولان این دانشگاه بوده و این دانشگاه به راه اندازی صرف رشته های فنی و مهندسی بدون آنکه تجهیزاتی را در اختیار دانشجویان قرار دهد اکتفا نکرده است.
وی با بیان اینکه بودجه این پروژه از محل شهریه های دانشجویی و اعتبار تخصیصی تامین شده و طی ۲ سال به بهره برداری رسید . خاطر نشان کرد: این مجتمع دارای قابلیت اجرای پروژه های تحقیقاتی در سطح استان است.مجتمع پژوهشی – تحقیقاتی شهید احمدی روشن با حضور دکتر زیاری قائم مقام وزیر علوم و رئیس دانشگاه پیام نور ، معاونان دانشگاه ،دکتر علیزاده رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران و دیگر مسئولان پیام نور افتتاح شد.علاوه بر این ، تجهیز مجتمع آزمایشگاهی شهید کاوه در خیابان نجات اللهی از دیگر اقدامات پیام نور در راستای کیفی سازی رشته های فنی مهندسی بوده است.