به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان دکتر محسن حجتی خاطرنشان کرد: در هنگام افطار بدلیل پایین بودن سطح قندخون و عملکرد ناصحیح پرزهای روده، دستگاه گوارش آمادگی غذای سنگین را ندارد و افطار باید با غذاهای ساده آغاز شود و همچنین به یاد داشته باشیم که نباید آب و مایعات خیلی خنک مصرف نمود-.
با اشاره به اهمیت مصرف خرما برای روزه داران بیان داشت: خرما به دليل فيبر بالا و خاصيت ملين بودني كه دارد ميتواند دستگاه گوارشي را كه به دليل روزهداري بيتحرك شده به تحرك وا دارد.
وی با ارائه توضیحاتی پیرامون وعده سحری متذکر شد: مصرف غذاهای پر پروتئین(پروتئین حیوانی) و پرچرب و چای در وعده سحری مناسب نیستند چرا که آب زیادی دفع می کنند و باعث تشنگی بیشتر می شوند.
مسئول بسیج جامعه پزشکی شهرستان نجف آباد در پایان خاطرنشان کرد: یکی از فواید روزه داری در ماه مبارک رمضان استراحت دستگاه گوارش و سم زدایی بدن است از همین رو در روایات اسلامی و دین مبین اسلام نکات ارزنده ای پیرامون آداب صحیح غذا خوردن را بیان نموده که با عمل به آن ها می توانیم یک ماه در سلامت کامل روزه دار باشیم./س