دیار بیجار گروس با قدمت تاریخی و فرهنگی خود دارای آثار و جاذبه های فراوانی است که به علت عدم اطلاع رسانی دقیق به صورت مهجور باقی مانده است

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران،  شهرستان بیجار با قدمت هفت هزار ساله دارای آثار تاریخی، جاذبه های دیدنی و سنتی فراوانی است که به علت عدم اطلاع رسانی دقیق از طرف مسئولین ذی ربط این آثار به صورت مهجور در گوشه و کناره این شهرستان باقی مانده است.
شهرستان بیجار از شهرهای واقع در غرب کشور و از توابع استان کردستان می باشد، دارای 7730کیلومتر مربع مساحت و 288 روستاست که حدود 262 روستای آن قابل سکونت می باشد . از شمال شرقی به استان زنجان ، از شمال غربی به شهرستان تکاب ( درآذربایجان غربی) ، از جنوب به شهرستان قروه ، از جنوب شرقی به قسمت کوچکی از استان همدان و از غرب به سنندج و دیواندره محدود است.
این شهر به لحاظ  داشتن قدمت تاریخی و مناظر طبیعی و جغرافیای خاص خود از مکان های دیدنی و جذاب برخوردار است که در اقصی نقاط این شهرستان پراکنده است.
قلعه تاریخی قمچقای که نماد قدمت دیار بیجار گروس است  از جاذبه های دیدنی و شگفت انگیز هزاره سوم قبل از میلاد مسیح می باشد که در عهد مادها ، پارتها وساسانیان به عنوان پناهگاه استراتژیک از آن استفاده می شده است.
پل تاریخی صلوات آباد ، بنای سنگی اوچ گنبد ،مسجد تاریخی خسروآباد ، تیمچه حاج شهباز خان ، تیمچه امیر تومان متعلق به دوره صفویه ،تپه نجف آباد ، آثارسد خاکی جعفر آباد، از جمله اماکن تاریخی شهرستان بیجار است که اکثر آنها جزء آثار میراث فرهنگی ثبت شده است.
 زیارتگاه حمزه عرب ، پنجه علی ، مقبره آ یت الله فاضل گروسی و قلعه های تاریخی بسیار و مقابر وامامزاده هایی چون سید مسیب سید شکر ، مقبره صاحبه ، گنبد پیر صالح ، مقبره سید خضر از اماکن زیارتی این شهرستان است که بعضی از این مکانها در حال بازسازی و مرمت می باشند./س
برچسب ها: جاذبه ، تاریخی ، بیجار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.