معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: درصد قند خوشه های زیر شاخ و برگ های انگور و رنگ پذیری آنها با اجرای هرس تابستانه افزایش می یابد.

ایوب ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: هرس تابستانه یا هرس سبز را می توان از اوایل بهار تا اواخر تابستان انجام داد.

وی از محل هرس تابستانه در بوته های انگور گفت و تشریح کرد: در این هرس شاخه حامل میوه تا 6 برگ بالاتر از آخرین خوشه را نگهداری و بقیه شاخه هرس می شود.

ایرانی فام ادامه داد: این نوع پیرایش جلوگیری از رشد رویشی زیاد را در پی دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از کاهش تعرق در بوته های انگور با هرس سبز گفت و یادآور شد: انگورکاران با اجرای هرس تابستانه، سطح تبخیر و تعرق در گیاه را کاهش می دهند.

وی اظهار داشت: نفوذ نور به درون تاج با اجرای هرس سبز افزایش می یابد.

ایرانی فام با اشاره ای به یکی دیگر از مزایای این هرس تاکید کرد: برداشت محصول پس از هرس تابستانه آسان تر می شود/س

برچسب ها: هرس ، خوشه ، انگور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.