وزارت امور خارجه آمریکا و کاخ سفید خواهان استرداد و محاکمه "ادوارد اسنودن" افشاگر اطلاعات سری دولت این کشور شد.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه، "جی کارنی" سخنگوی کاخ سفید در کنفرانس مطبوعاتی خود گفت: موضع ما درباره این موضوع هیچ تغییری پیدا نکرده و کاملا شفاف است.معتقدیم که دلایل قانونی محکمی برای استرداد آقای اسنودن به آمریکا وجود دارد.او به ایراد جرایم مهمی متهم است.

وی افزود: تصورات و بحث هایی درباره این موضوع که  اسنودن به هرحال به خاطر شرایطی که در آن به سر می برد به ستوه آمده است و این برای او کافی است وجود دارد اما از نظر ما او شهروند آمریکا است که متهم به قانون شکنی است و دستگاه قضایی ما باید به تمامی جرایم وی رسیدگی کند و او باید برای محاکمه به کشور مسترد شود.

کارنی در پایان گفت: از نظر ما و همینطور از نظر رهبران روسیه از جمله ولادیمیر پوتین رئیس جمهور این کشور این موضوع (اسنودن)در بلند مدت نباید برای روابط روسیه و آمریکا مشکلاتی ایجاد کند.این روابط خیلی مهم است و دو کشور در مسائل مهم امنیتی و اقتصادی با هم همکاری می کنند و ما خواهان ادامه این روابط بدون تاثیرپذیری از این موضوع(اسنودن) هستیم.

از سوی دیگر، "پاتریک ونترل" سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا هم در کنفرانس مطبوعاتی خود با خبرنگاران گفت:ما با روسیه پیمان استرداد نداریم اما سیاست ما همانند گذشته است و دوست داریم که او(اسنودن) بر اساس قوانین همکاریهای انتظامی بین دو کشور استرداد شود.معتقدیم که هنوز زمینه های لازم برای این کار وجود دارد و دوست داریم که او برای محاکمه به کشور بازگردد.او باید شجاعت لازم را برای برگشت به کشور و پاسخگویی به اتهامات خود داشته باشد.



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار