به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،در وعدههای افطار و سحر از خوردن نوشیدنیهای سرد و گازدار باید جلوگیری کرد.
برای وعده افطار بهتر است روزه داران افطار سبکی داشته باشند. آب ولرم ، خرما، کشمش، شیر، استفاده از عسل به جای قند و نان پنیر و سبزی از جمله موادی هستند که برای افطار مفیدند.
برای شام نیز بهتر است که از سوپ رقیق، فرنی و یا یک آش رقیق بدون چربی استفاده شود.
در ماه مبارک رمضان باید به روزه اولیها توجه ویژه داشت و گروه مغزها را به ویژه برای این طیف بیشتر استفاده کرد.
روزه داران باید به خوردن سالاد به ویژه سالادهای حاوی جوانه هنگام سحر توجه ویژهای داشته باشند، این وعده باید غذایی شبیه به ناهار باشد و برای این وعده، غذاهای خیلی چرب، ادویه، نمک و غذاهای سرخ شده و نوشیدنیهای گازدار توصیه نمیشود.
نوشیدنیهای مفید برای این ماه را بهار نارنج، بید مشک و شربتهای خانگی مانند خاکشیر، نارنج، آبلیمو دانست مصرف میوههای آبدار مثل گلابی، هندوانه و سبزیجات در وعده افطار و سحر باید زیاد باشد به دلیل اینکه سبب رفع یبوست میشوند./س