محمد تقی انوشه، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برای افطار روز هفتم ماه مبارک رمضان نوشیدن یک لیوان آب و چای کم رنگ ولرم همراه با سه تا چهار عدد خرما ضروریست.
وی عنوان کرد: خوردن یک بشقاب متوسط فرنی با کمی نان سبوس دار مناسب ترین افطاری است همچنین ميتوان از آبمیوه های طبیعی مانند آب سیب و آب طالبی را کنار فرنی بر سر سفره افطاری بگناجنيد.
وی خاطر نشان کرد: با خوردن اين افطاری سبک مي توانيد در حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت شام سبکی را میل كنيد./ح