رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین استفاده از ظروف یک بار مصرف پلاستیکی برای نگهداری و حمل مواد غذایی و آشامیدنی بالای 60 درجه سانتی‌گراد و مواد غذایی چرب را ممنوع دانست و به استفاده از نوع گیاهی این ظروف تأکید کرد.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ،  علی‌اکبر زینالو اظهار داشت: مواد سمی موجود در ظروف یک بار مصرف پلاستیکی در مواد غذایی حل می‌شود و پس از ورود به بدن، جذب بافت‌های چربی بدن می‌شود که بسیار خطرناک است.

وی افزود: افرادی که قصد اطعام و توزیع نذورات دارند باید از ظروف گیاهی استفاده کنند تا سلامت مصرف‌کنندگان حفظ شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین تأکید کرد: از آنجا که کشور ایران نیز به فناوری ساخت ظروف یک بار مصرف گیاهی دست پیدا کرده و این ظروف عاری از هرگونه اثرات مضر و واکنش‌های شیمیایی در تماس با مایعات و غذاهای داغ بوده و در برابر حرارت نیز مقاوم هستند، توصیه می‌شود، هیئت‌های مذهبی از این ظروف استفاده کنند./ج1

برچسب ها: گیاه ، پلاستیک ، هیات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.