به گزارش
خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران؛ هوشنگ پوررضاقلی شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران کرمان اظهار داشت: باند مخوف، بسیار خطرناک و کمسابقه در تاریخ جنایی استان کرمان شناسایی و منهدم شد.
وی با بیان اینکه عنوان باند وحشت برای این گروه تبهکار مناسب است، عنوان کرد: خوشحال هستیم که این باند هشت نفری بیرحم دستگیر شدند تا قربانیان بعدی ایجاد نشد و اصل مهم پیشگیری نتیجه مهم این پرونده است.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان کرمان محور و اصل فعالیت این باند را قدرتنمایی و خشونت ذکر کرد و افزود: چهار نفر از اعضای این باند اصلی و در تمام جرائم حضور داشتند و چهار نفر دیگر فرعی هستند و در یک تا سه مورد از جرائم این باند مشارکت داشتهاند.
پوررضاقلی ادامه داد: یکی از روشهای پیچیده باند وحشت این بود که خودرویی را سرقت میکردند و به خانمهای در حال تردد بدون شناخت قبلی و به صورت کاملا تصادفی حمله کرده و با حملات وحشیانه قربانی را سوار خودرو میکردند.
وی با اشاره به اینکه این مجرمان در مورد قربانیان خود ضرب و شتم شدید به کار میبردند، افزود: آنها قربانی خود را به خارج از شهر برده و به شدت و در نهایت بیرحمی و با رفتارهای حیوانی به وی تعرض میکردند و اموال آنها را هم به سرقت میبردند.
این مسئول یادآور شد: اعضای این باند حداقل 19 ساله و حداکثر 24 ساله هستند و یک نفر از اعضا 35 ساله است که فقط در یک مورد از جرائم این باند شرکت کرده است.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان کرمان گفت: اعضای این باند با هم دوست بودند، وضع مالی آنها خوب است و محرومیت جنسی هم ندارند که با انجام عملیات پیچیده و اعزام تیمهای پلیس آگاهی استان کرمان به استانهای متعدد دستگیر شدند.
پوررضاقلی خاطر نشان کرد: سرقت خودرو یکی از جرائم این باند بوده است به طوری که با حمله به صاحب ماشین و ضرب و جرح شدید وی این سرقت را انجام میدادند.
وی تصریح کرد: این گروه سرقت عادی را هم در فرآیند بعدی به جرم خشن و وحشیانه تبدیل میکردند.
این مسئول با اشاره به اینکه تاکنون نشانهای از اختلال روانی در این افراد ندیدهایم، متذکر شد: این افراد از نظر روانشناسی مورد بررسی قرار میگیرند.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان کرمان با بیان اینکه به نظر میآید، این گروه میل به قدرتنمایی داشتهاند، ابراز داشت: این گروه 16 مورد جرم مرتکب شدهاند که چهار مورد تجاوز به عنف به خانمهای جوان در فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری بود.
پوررضاقلی عنوان کرد: همچنین سرقت پژو، زانتیا، موتورسیکلت، کیف، حمله شدید منجر به ضرب و جرح فروشنده سوپر مارکت و شاگرد وی از جمله جرائم وخیمی است که انجام دادهاند.
وی اضافه کرد: این باند یک خانم را میربایند که دارای طلای زیادی بوده و به منطقه خلوت منتقل کرده و پس از سرقت طلاها وی را رها میکنند.
این مسئول با اشاره به بحث ورود یک خودرو با افراد ناشناس به دانشگاه پیام نور کرمان و انجام قدرتنمایی در اردیبهشت ماه سال جاری خاطر نشان کرد: این افراد اعضای همین باند بودند که برای سرقت گوشی گرانقیمت یک تبعه خارجی به صورت سواره و پیاده وارد محیط دانشگاه میشوند.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان کرمان عنوان کرد: یک دختر 14 ساله بسیار شجاع، ورزشکار و از خانواده بسیار متین و متدین که نظرم این است باید از وی تقدیر شود در حین تردد در خیابان فرعی محل زندگی خود مورد حمله چهار نفر از اعضای این باند قرار میگیرد و در وضعیتی شبیه معجزه و با استقامت و ستون کردن دستها و پاهای خود به خودرو و فریادهای بسیار بلند این چهار نفر موجود وحشی موفق نمیشوند وی را سوار کنند.
پوررضاقلی گفت: یکی از مغازهداران متوجه حمله این افراد به دختر نوجوان میشود و به کمک وی میآید و اعضای این باند وی را رها کرده و فرار میکنند.
وی یادآور شد: این دختر با شجاعت و استقامت بیسابقه که من تاکنون در سابقه کاری خود نداشتهام و با میل به پاکدامنی خود را نجات داد و اگر این دختر ربوده میشد و مورد جرم و جنایت قرار میگرفت، فاجعهای بزرگ محسوب میشد.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان کرمان ادامه داد: پدر و مادرهای اعضای باند وحشت با وجود اینکه از جنایتهای این افراد باخبر بودند از آنها حمایت میکردند در حالی که بیشتر خانوادهها در این موارد سکوت میکنند و موارد نادری هم با فرزندان خود مبارزه میکنند.
پوررضاقلی عنوان کرد: خانواده اعضای باند وحشت در زمینه تهیه اوراق جعلی هویتی و بانکی، تهیه مقدمات فرار و اسکان در فرار اقداماتی را انجام دادند که کار را دشوار کرده بود.
وی با اشاره به اینکه این باند حدود دو ماه به فعالیت وحشیانه خود ادامه دادند، اضافه کرد: این باند عضو معتاد ندارد، اما به شدت و به طرز بیسابقهای تعلق به مشروبات الکلی داشتهاند.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان کرمان یادآور شد: کلاهبرداری از مسئولان طراز اول استانی شامل فرمانداران، مدیران کل و مدیران میانی توسط کلاهبرداران نوع دیگر کلاهبرداری است.
این مسئول با تشریح این نوع کلاهبرداری افزود: با توجه به اینکه در حال حاضر اطلاعات هر صاحب منصب مملکتی در سایت اداره کل وجود دارد، افرادی وارد این سیستمها میشوند و اطلاعات را دریافت میکنند.
پوررضاقلی متذکر شد: کلاهبرداران در مرحله بعدی با مدیر تماس برقرار میکنند و میگوید من برادر خانم مدیرکل استان همجوار هستم و مدعی تصادف وخیم و مرگ همسر و حضور فرزندان در بیمارستان و درمان با هزینه گزاف میشوند و از حضور مدیرکل نامبرده در جلسه و عدم دسترسی به وی خبر میدهد و فرد را در تحریک عاطفی قرار میدهند.
وی اذعان داشت: مواردی در استان کرمان بوده که آن مدیر حتی تماسی برای صحت این گفتهها با مدیر استان همجوار برقرار نکرده و بر مبنای حس نوعدوستی و تعصب سازمانی درخواست کلاهبرداران را اجابت کرده و مبالغی را فرستاده است.