برخی افراد هنگام افطار بدون توجه به سیستم بدن و نوع واکنش آن از هر ماده غذایی استفاده می کنند که این مساله از نظر پزشکی بسیار خطرناک است.

 میترا زراتی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ در خصوص مواد مصرفی در وعده افطار گفت: همیشه توصیه بر این است که افطار با یک ماده غذایی خیلی گرم و یا خیلی سرد شروع نشود.

وی در ادامه گفت: دستگاه گوارش مدت زیادی استراحت کرده و اگر به طور ناگهانی یک ماده غذایی گرم یا سرد وارد بدن شود باعث آسیب به مخاط دستگاه گوارش می شود.

زراتی با اشاره به اینکه افطار را با یک شیر و خرما که سنت پیامبر بوده آغاز کنيد توصیه کرد:  همچنین از مواد غذایی نیمه جامد  از جمله سوپ و آش ولرم ترجیحا با حبوبات کمتر استفاده شود تا مشکل نفخ ایجاد نشود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در ادامه تاکید کرد: فراموش نکنیم که در وعده افطار میوه را بگنجانيم زیرا هم آب مورد نیاز بدن را تامین می کند و هم آنتی اکسیدان های لازم را به بدن می رساند تا در طول روز سیستم ایمنی بهتر بتواند فعالیت کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مصرف صیفی جاتی از جمله هندوانه و طالبی و سبزیجاتی مانندخیار را برای تامین آب مورد نیاز بدن بسیار مناسب هستند.

برچسب ها: افطار ، روزه ، گوارش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار