حسن اطاعتي گفت: اين نيروگاه از سال ۱۳۹۰ تاكنون ۱۰ درصد انرژي برق آبي توليدي در كشور را تامين كرده است.
وي با بيان افزايش ۵۶ درصدي توليد برق نيروگاه كارون ۴ طي سال جاري در مقايسه با دوره مشابه سال گذشته، افزود: اين ميزان از رشد توليد برق به دليل افزايش حجم آب ذخيره شده در مخزن سد كارون ۴ و آبگيري اين مخزن تا تراز يكهزار و ۲۷ ناشي از افزايش بارش ها در استان چهارمحال و بختياري و مديريت بهينه مخزن سد بوده است.
اطاعتي تصريح كرد: در سال آبي گذشته، اين سد تنها تا تراز يكهزار و ۲۵ متر آبگيري شد ولي اين مهم، در سال جاري و با تمهيدات صورت گرفته، تا يكهزار و ۲۷ متر ممكن شد.
مجري طرح هاي بهره برداري و طرح كارون ۴ افزود: در سه ماهه نخست سال جاري، مجموع توليد برق اين نيروگاه به ۴۲۲ هزار و ۲۲۶ مگاوات ساعت، افزايش يافت در حالي كه سال گذشته، انرژي توليدي در اين سد به يك ميليون و ۳۹۳ هزارو ۷۴۴ مگاوات رسيده بود.
وي افزود: اميد است به ميزان انرژي طراحي شده در نيروگاه برق كارون ۴ كه دو هزار و ۱۰۷ گيگا وات در ساعت است، دست يافت.
سد ۲۳۰ متري كارون ۴، كه بلندترين سد بتني دو قوسي كشور محسوب مي شود، با هدف تنظيم آب رودخانه كارون به ميزان ۳.۷ ميليارد متر مكعب در سال و نيروگاه هزار مگا واتي آن، با هدف توليد انرژي برق آبي به ميزان دو هزار و ۱۰۷ گيگا وات ساعت ساخته شده است.
آبگيري اين سد در پنجم فروردين سال ۸۹ با حضور رئيس جمهوري اسلامي ايران به منظور پيوستن به گروه سدهاي زنجيره اي كارون و كنترل طغيان و سيلاب هاي مخرب آغاز شد. /س