به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
مسعود نصیری گفت: لازم است در ماه رمضان شش وعده غذایی که فرد در یک روز عادی دارد را بین چهار وعده غذایی تقسیم کند.
وی افزود: سحر یکی از مهمترین وعده های غذایی در ماه رمضان است که هرگز نباید حذف شود و در این وعده باید از کربوهیدرات ها به میزان کافی استفاده شود.
برنج و ماکارونی از جمله موادغذایی توصیه شده برای وعده سحر است که این کارشناس تغذیه از آن ها نام برد و ادامه داد: چون ماه رمضان امسال در فصل گرما قرار دارد لازم است از آب و مایعات نیز به میزان کافی در وعده سحر استفاده شود.
نصیری با بیان اینکه روزه را باید با مصرف مایعات گرم، شیر، سوپ رقیق، چای و ماده شیرینی چون خرما افطار کرد گفت : بین افطار و صرف شام باید یک ساعت فاصله باشد.
وی توصیه کرد : در وعده شام از مواد چرب و پر کربوهیدرات کمتر استفاده شود، اما مصرف پروتئین بیشتر باشد.
نصیری یادآوری کرد: یک ساعت پس از صرف شام نیز می توان وعده دیگری را در نظر گرفت که شامل میوه و سبزیجات کافی باشد./س