به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه ايتاليايي زبان لا رپوبليکا ؛ بر اساس بررسي ها، در تعطيلات تابستاني امسال، حدود هشت ميليون ايتاليايي در خانه مانده و از رفتن به مسافرت صرفنظر خواهند کرد. بيست و سه ميليون و سيصد هزار نفر از شهرونداني نيز که به مسافرت خواهند رفت، بايد خود را براي دريافت ارائه خدمات با هزينه هاي بالا و قيمت هاي بالاي کالاها آماده کنند. رکود در ايتاليا پايان نداشته و بيکاري به بيش از دوازده درصد رسيده است. کيف پول خالي شهروندان ايتاليايي،آنها را مجور به صرفنظر کردن از سفر کرده است.
در تابستان امسال هفت ميليون و هشتصد هزار نفر از شهروندان ايتاليايي در خانه مانده و از رفتن به مسافرت صرفنظر خواهند کرد. در حاليکه بيست و سه ميليون و سيصد هزار نفر از شهروندان ايتاليايي به مسافرت هاي کوتاه مدت خواهند رفت. سفر اين تعداد از شهروندان نيز به شدت تحت تاثير گراني و هزينه هاي بالاي خدمات رساني و حمل و نقل خواهد بود. چرا که در فاصله سال هاي 2009 تا 2013 ميلادي هزينه هاي خدمات رساني در زمان تعطيلات تابستاني به ميزان پانزده مميز يک دهم و حمل و نقل بيست و يک مميز هشت دهم درصد افزايش يافته است. هزينه هاي هتل ها، مراکز اقامتي و رستوارن ها نيز شش درصد افزايش يافته است. قيمت سوخت نيز در ايتاليا در مقايسه با ميزان متوسط آن در منطقه يورو، به ميزان يازده مميز نه دهم درصد افزايش يافته است. بويژه اينکه قيمت بنزين در ايتاليا در مقايسه با ميزان متوسط آن در ديگر کشورهاي عضو اتحاديه اروپا، هشت مميز پنج دهم درصد گران تر است. قيمت گازوئيل نيز در ايتاليا، به ميزان پانزده مميز شش دهم درصد بيشتر از ميزان اروپايي آن است.
اين روزنامه نوشت، ميزان بيکاري در ايتاليا به دوازده مميز هشت دهم درصد رسيده که از سال 1977 ميلادي تا کنون بي سابقه بوده است. ماليات ها افزايش يافته و قدرت خريد مردم به ميزان چهار مميز هشت دهم درصد کاهش يافته است.
بحران اقتصادي حتي به شدت بخش گردشگري را در ايتاليا تحت تاثير قرار داده است. از ماه آوريل سال 2012 تا ماه مارس سال 2013 ميلادي ميزان بازديد گردشگران ايتاليايي و خارجي از مکان هاي گردشگري پنج مميز هفت دهم درصد و اقامت گردشگران در هتل ها و مراکز اقامتي به ميزان شش مميز سه دهم درصد کاهش يافته است. در مقايسه با دوازده ماه پيش نيز ميزان حضور گردشگران در ايتاليا شش درصد کاهش يافته است. بدين ترتيب، در رده بندي کشورهاي موفق در جذب گردشگر در کشورهاي عضو اتحاديه اروپا درسال 2012 ميلادي، ايتاليا پس از فرانسه و اسپانيا در رده سوم قرار گرفته است. بيش از همه نيز به شرکت هاي فعال در زمينه گردشگري لطمه وارد شده است. چرا که دويست و چهاره هزار و چهارصد و چهل و يک شرکت ايتاليايي در اين زمينه فعال هستند که از ماه مارس سال 2012 تا 2013 ميلادي، چهار دهم درصد از تعداد اين شرکت ها کم شده است.
اين روزنامه در پايان نوشت، پنجاه و پنج درصد از شهروندان ايتاليايي که قصد رفتن به سفر دارند، ايتاليا،بيست و دو درصد کشورهاي اروپايي و يازده درصد نيز کشورهايي خارج از اتحاديه اروپا را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب کرده اند. چهل و نه مميز سه دهم درصد از شهروندان ايتاليايي ترجيح مي دهند تعطيلات خود را در کنار دريا، دوازده مميز شش دهم درصد در کوه و ده مميز هفت دهم درصد نيز در شهرهاي هنري بگذرانند.